Home


Chiptuningsbox

EGR justering

OBD chiptuning

OBD stik - NYHED!!!

Traktortræk

Bremsetest

Monteringsvejl.

Model liste

Pressen skriver

Kontakt os

 
 
BAltic Version
Baltic Version
 
 
BAltic Version
Følg os på Facebook
  
  
 

Chiptuning for traktortræk/Tractorpulling

Traktortræk/Tractorpulling

Traktortræk, også kaldt Tractorpulling, er de seneste år blevet en meget udbredt sport, også for den enkelte landmand eller maskinstation, som bruger deres traktor til  konkurrence i weekenden. Der er derfor stor efterspørgsel på speciel chiptuning /OBD tuning af traktorer.

Vi har gjort en stor indsats for at udvikle både chiptunings boxe og OBD tunings software - helt specielt for konkurrence.

De seneste år har flere af de deltagende traktorer, som kommer helt til DM finalen, kørt med vores chip-tunings løsninger og de har fået fine resultater.

Vi har f.eks. brugt flg. løsninger:

traktortrækA) OBD chiptuning + chiptuningsmodul.  Her laver vi en tuningsfil, der giver ca. +30-40%  HK og moment. Denne indstil-ling vil også være rigtig fin til det daglige brug i marken. Når man så skal køre traktor-træk, kobler man et tunings modul til, som hæver ydelsen endnu mere.  Den samlede effektforøgelse vil dermed let komme over + 60%  HK og moment. Dette er en fleksibel og holdbar løsning til meget rimelige penge.

B) Den optimale løsning, som giver den største effekt, vil være at købe en ekstra styreboks (evt. en brugt). Den laver vi en meget hård OBD chiptuning på, udelukkende til træk konkurrence. En kraftig tuning kan på de fleste traktorr let fordoble effekten. Den anden styreboks kan holdes standard eller vi kan lave en normal
tuning på den, så den får ca. 30% ekstra HK og moment. Idéen er
her, at man let kan skifte mellem de 2 styringer, alt efter behov.

Ønsker du mere info eller et tilbud på et løsningsforslag så kontakt os. For at være klar til næste forår, kan det være en god ide at få foretaget tuningen allerede her i vinter. Så er du sikker på at din traktor er konkurrencedygtig.

Uanset om du har en Case, Caterpillar, Challenger, Claas, Deutz, Fendt, Hurlimann, JCB, John Deere, Lamborghini, Landini, Massey Ferguson, McCormick, New Holland, Same, Steyr eller Valtra kan vi klare opgaven for dig.

Se bremsetest for tuning til traktortræk

"My Genius" til John Deere
til alle John Deere traktorer med commonrail motor!! Skift selv mellem original og tunet program. Perfekt
til traktortræk i weekenden og markarbejde i hverdagen.

Læs mere her

 

------------------------------------------------------------------------------------------
SanCo ApS, Aalborg DK. Tlf. +45 70 25 51 82. E-mail: