Home


Chiptuningsbox

EGR justering

OBD chiptuning

OBD stik - NYHED!!!

Traktortræk

Bremsetest

Monteringsvejl.

Model liste

Pressen skriver

Kontakt os

 
 
BAltic Version
Baltic Version
 
 
BAltic Version
Følg os på Facebook
  
  
 

OBD chiptuning til traktorer

Case på mark Mejetærsker OBD chiptuning af traktor John Deere traktor

OBD-chiptuning af Traktor og Landbrugsmaskiner
New Holland, Case IH, John Deere, Valtra MF, Deutz, Fendt m.fl.

Vi har hos SanCo ApS nu over 10 års erfaring med OBD chip tuning af alle traktorer, mejetærskere samt snittere.

Siden 2013 sæsonen kan vi nu også lave programmer til John Deere og New Holland/Case IH  TIER4 maskine,r og dette med meget overbevisende resultater.

Men nu kan vi tilbyde at lave OBD-programmering på alle de store anerkendte traktormærker - Klik her for at se vores liste. Vores egen montør eller forhandler, som har stor erfaring med OBD-programmering og montage af tuningsmoduler, tilbyder nu at køre direkte ud på jeres adresse. Har I flere maskiner, der skal optimeres, kan der opnås en meget stor rabat.

Obd-programmering foregår altid via maskinens eget diagnose stik, altså uden fysisk indgreb i styreboxen eller på traktorens ledningsnet.

Normalt anbefaler vi, at man hæver effekten og momentet med ca. + 20-25%. Men ønsker man en højere effekt, til f.eks. traktortræk, så klarer vi også dette.

En forøgelse af momentet gør, at man på mange markopgaver, som f.eks. pløjning, kan gå 2-3 gear op og køre med lavere omdrejninger på motoren. Det giver en stor besparelse på brændstof.

Pris for OBD-chiptuning kr. 5.900,- (ekskl. moms)
- bremsetest inkl. i Jylland og på Fyn.

Kontakt os gerne for mere info eller evt. special tilbud på et større antal maskiner.

_________________________________________________________________________________________

NYHED - Seriel programmering af motorstyring på vores værksted!

Vi kan nu tilbyde en nyhed, som gør det lettere og ikke mindst langt billigere at få lavet en Seriel programmering (chiptuning) af maskinens motorstyring.

Man kan nu indsende motorstyringen til vores værksted i Aalborg. Samme dag, som vi modtager styreboksen fra jer, kobler vi vores udstyr til den via originalstikket. Der bliver ikke gjort fysisk indgreb i boksen, såsom at lodde chip eller andet i.

Programmeringen er klaret på kort tid, og vi vil sende styreboksen tilbage til jer samme dag, som vi modtager den. Har I ikke mulighed for at undvære maskinen i de par dage postgangen tager, kan I køre hen til vores værksted i Aalborg eller vores montør i Roskilde. Her kan de, i løbet af kort tid, programmere styreboksen, og I kan tage den med tilbage med det samme. (Kræver tidsbestilling).

Dette er en rigtig god løsning især i vinterperioden, hvor mange maskiner holder stille eller kun bliver brugt meget lidt.

Næsten alle styrebokse i nyere traktorer, mejetærskere og snittere kan optimeres på denne måde. Kontakt os på eller ring på 70 25 51 82, så vi kan oplyse dig, om det kan lade sig gøre på netop din maskine og hvilken effekt du kan opnå.


OBD prog. udstyr

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------
SanCo ApS, Aalborg DK. Tlf. +45 70 25 51 82. E-mail: